Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen dünyaarı esaslı tutum nutuk konusu başüstüneğu yürekin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir ihtisas kayranı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda dokumanın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hikâye çabucak çatı kucakinden basitçe ve emniyetli kaçışın katkısızlanması bağırsakin kuruluşlırlar. Kanuni olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Nitekim yangınlardan korunmak sinein temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında hiçbir yangın kapısı cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Başkaca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni bapları, doğru bir şekilde monte edilerek ve nizamlı olarak hizmetının strüktürlması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak sinein kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page